Обикновено зимни спортове като каране на кънки, има няколко други спортни събития,

skiing

Това е спорт, в който група от два или 4 конкурентите се опитва да върви по тесен, криволичещ ледена писта в уникален ветрозащитная под наем. Този сложен произход, очевидно, и изпълняват незабавно, скоростта на шейната обикновено достига като съществена.
Спортна дейност е родена в известния швейцарски хотел Санкт Мориц в 19. – ти век, когато английски детектив смели посетителите започнаха да променям шейна и бърза много пътища, както и курсове. Защото му пътувания обикновено пешеходци, 1870. година на същото място е построена и първата Боб следи на планетата, което се използва днес като един от само 13 лицензирани Боб песни на планетата. Боб присъстваше на Олимпийските игри зимата на 1924 година. една година.

Ски бягане

Ски датира от време, а също и на Скандинавския полуостров е бил широко използван като подход, за да се движат от един район в друг, всички до 19. – ти век. Днес е популярна дейност за отдих и спорт, който също присъства на Зимните Олимпийски игри наистина започва.

Функция cross-страната на зимните спортове, на пръв поглед, като просто– пресичане на плоски повърхности използват ски, както и на пръчки– не е случайно, смятат, че става дума за незначителна спортна. А именно, ски нужди, като се използват всички по-големи мускулни отбор, който е един от спортовете, които един от най-калории!

skiing2

Кърлинг зимни спортове

Кърлинг-спорт, в който две групи от по 4 цели, с помощта на метлата, за да застане в 8 гранитната скала (в Хърватия е известен като ) толкова близо, колкото е възможно, за да са в центъра на дома (пребиваване), който се празнува с кръгове на лед.

Необходими високи дозировка и сътрудничество, за да изберете най-добрия курс и монтаж на във всеки сценарий, а също така, кърлинг-това, като правило, страстно призова на леда. Въпреки че началото отидете в средновековна Шотландия, той е включен сред основните дисциплини на Олимпийските зимни игри месеца, като се има предвид, че 1998. г. в Нагано. Този спорт най-добре познати в Канада, и в собствения си Кусака е Съюз и Хърватия.

По време на ваканция през зимата, за мен е още рано да се насладите на сноуборд, докато те все още са пресни песни стил директни, така сняг пълен гърбица твоят най-лошото главоболие? Вярваме в това или в противен случай, има и такива, за които сноуборд в дивата природа, разхвърляна повърхността на щанд за уникално предизвикателство, и дори страст. Зимни спортове в , че има-Олимпийски техника, като се има предвид, че през 1992 г. години, а също така това е трудна видове колеж изисква отлична физическа форма, а също и изключителен начин.

skiing3

Каране на ски в полето може да има множество методи, както и новодошлите да карате ски в долината между гърбица, от световна класа скиори ще избяга през върха издатини. В такъв колеж, обикновено не можем да избираме, когато са ни варп или краката, тези моменти, причинени терен, т.е.. място в Ардените, за да е успешно трябва да вземете перфектния ритъм на флексия и в съответствие

в контакт с оръжие.

Първоначално се нарича (сняг търсене). сърфиране в снега), в рамките на седемдесетте и осемдесетте, нова спорт започва да придобива популярност сред любителите на зимни спортове, въпреки че ски много по-бавно, нова тенденция.

Смятало се е, че развалят сняг на пистите, както и на 1990-те години. повечето хотели в ban сноуборд, или, от своя страна, е отделена за сноубордисти. Днес, впоследствие по отношение на 97% от всички ски хотели в Европа и Северна Америка и разрешения, седнал в снега, който официално е включен в олимпийските видеоигри през зимата на 1998 година. една година.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *