Скат в България

Не само в рамките на училището прави голям възприятие, но и самият град. На главната улица в град Банска Пирин планина, предлага множество спортни събития магазини с богат асортимент.

bansko

Аз съм пътувал по целия свят гледа към луксозни хотели Хил и мога да кажа без колебание, че Банско е сред тях са първият номер,” че от гледна точка на олимпийския шампион Франц .

През февруари

обучителни програми за спускане и супер-гигант за жени ассоциирует с категория на земното кълбо чаша. Големи, глобални събития подчертавал огромна отговорност играе център в югоизточна Европа.

Банско е много атрактивна

привлекателна комбинация от природа и вълшебната атмосфера на стария общността, са известни множество социални паметници, в допълнение към различни колекция, например на икони от регионални колеж Зограф. Това място се определя не само отлична кухня, в която различни нюанси могат да бъдат намерени в невероятни таверни, но и автентичен местен фолклор.

Първоначално, обаче, Банско, известен като динамично развиващ се ски курорт. Общност се намира в югозападната част на България, на 160 км от София, в подножието на Пирин планина, защитени от ЮНЕСКО. Ски период продължава тук от декември до май.

Средната температура през януари е минус 2 ° С-след като ще екстремни снеговалежи, които създават постоянна снежна покривка с дебелина до 2 м.

Общата дължина на ски писти

писти за начинаещи, 45% за средни и 35% за опитни скиори. 160 оръдия за сняг поддържат в отлично състояние на ски пистите в продължение на целия сезон. 6.5 км на нов кабина асансьор (подемник) от степен разликата 600 м в час, са в състояние да бъдат транспортирани души

bansko2

освен това, 6 четворни седалкови лифтове (мека мебел) вид, 1 трипътен вдигане на стола (кресла) 3 асансьора, 3 извлечения), както и 10 влека. За нощно каране на ски, има писти с изкуствено осветление, както и най-дългата комбинация от курсове може да измине до 16 километра.

В момента Банско спокойно може да започне като един

Oт най-добрите ски хотели в Европа, където може да се карат ски дори през пролетта. Ние намираме по-долу и отлични условия за каране на сноуборд, а също така и ски бягане.

Ски колеж 150 преподаватели и под наем интернет-3,000 колекция на ски, както и около сноуборд един от най-известните бизнес. В можем да открием , халфпайп, както и необичайни алтернативни услуги за халф-пайп”, огромни снежни кули

както и борови иглички расте от земята. Освен това, развитието на хотелската инфраструктура през тази година комплекси и апартаменти са в състояние да отразяват!

На български вечер-посетителите

виждат осъществяване хранене забавно е село в съответствие с българското практика с хляб, а също и на сол. След това, вие определено ще се насладите на традиционна българска вечеря, а също и на програмата, митология и популярна мелодия, както и танци. Превъзходни български ястия, както и избрани регионални алкохоли уверя невероятна игра.

bansko3

Мелник манастир — пристигане в Мелник-най-малкият и най-очарователен град в България. Иди в Кордопуловата къща, построена през 1758 г., когато в собственост на продавача Кордопуловата, може би, най-голямата къща в Лабрадор. На Балканите, като се има предвид, че в момент на възраждането. Перлата в короната на къщата е рецепция с Венецианската панел на 24 прозорци се натъкват на всички посоки.

Вие не можете да пропуснете също е много голям, вентилирани изба за съхранение. ИЗБОР на манастир на няколко километра от Мелник. Това е най-големият, намира се в планината

Пирин, абатство сред малцинствата манастири от средновековието пещера в България запазили непокътнати., дете-прибл. 36 EUR (включва обяд, билет за входа на дома Кордопуловата).

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *