Струва ли си да отида в България ?

Винаги, когато си мислех, че в България пред очите ми, започнаха да ми група сънародници, както и милиция полски деца записали се в taplające изключително в плувни басейни. Разбира се, в крайбрежния конкретни оферти. И руснаците, тълпи руснаци.

vacation

Тъй като това е ниска цена.

Честно казано, когато Тимур ме уволнени с концепцията за разделение в България, бях много ядосан. В това време ние останахме в нашето пътуване по целия свят, както и, в частност, някъде в Боливия, а след това съпруг ме оставя с парола

както и избрания изпълнител на Тимур, Девин Таунсенд. Аз ходих на неговите изпълнения са много пъти повече, отколкото един обикновен лице на програма от любимите си известни личности, така че не dziwcie ми, че съм бил, най-малко, с мнението по отношение на това пътуване.

Точно място, ние сме пътували из Южна Америка, ние сме завършили пътуване, ние се върнахме в Европа, ние сме били в Ню Йорк, закупени о, и още? И сивота, сивота, си! В почивка ние, вероятно, на моя приятел във Франция, ние сме били в Лвов, взех

Париж (за това съм писал!) а и, честно казано, перспективата на България се оказа за мен неочаквано чудесно. За пореден път не успяхме (или сърцето), за да по подходящ начин се планира това пътуване, така че ние отидохме на двойку.

Храната

сладък! Като си спомням българските предложения, тихо kwiczę с удоволствие. Жор български ум-поне в срок! През септември, домати, патладжан, тиквички, а също и чушки там е толкова пълна аромат, че дните ни приличаше на това: закуска, , обяд, следобедна закуска, вечеря, pogryzanie нощ. Без да броим предложения между тях!

vacations

И забележете, тук заскок: в продължение на много месеци не яде месо, а също и, въпреки това, изборът на храна е постоянно да мотивира. В България вие трябва да изберете за салата, Айвар, zapiekaną пипер, а също и сирене както и почти всички останали. Балканската кухня е пълна с вкусни зеленчуци, приготвени на скара, вкусни супи, а също и онзи, който, като освен вкусно (както те твърдят) месо. На самия бряг, zajadałam риба и морски дарове: риба, калмари и krewety, те са свежи, вкусни, както и много разумни цени.

По принцип във всеки от градовете, отидохме ние удобно кафене. Ако имате желание, погледнете нашите препоръки:.

Ресторант Даяна 3 в Пловдив.
Заведения за хранене в Malkia във Велико Търново.
Изби ресторанта Hadjidraganov в София.

Чаша вино

vacations2

Български чаша вино винаги е бил свързан с мен в момента znienawidzoną мен от време на ученика свеж седем а също и петдесет процента”, идеята за който се прави корема ми е да обърне fikał себе си и каза на глас на молитва. Мястото е, въпреки това, че България-това не е същото си струва-има много вкусни бели вина, които е безполезно да се търси в полски рафтовете на магазините.

Също така се предлага като вечеря червени вина в местните забегаловках е приличен, а също така, макар че аз не съм сомелиер или, може би, domorosłym червено вино за ценители, аз ще бъда повече от щастлив да Ви предложим български език регионално бяло вино, което чудесно разукрасили рано сутрин, обед, а също и нощта, прекарана за bułgarskimi хапки с няколко.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *